Bambus lampe ikea

SINNERLIG Taklampe, bambus/håndlaget – IKEA

SINNERLIG Taklampe, bambus/håndlaget Designer Ilse Crawford har laget denne lampa av bambusnetting. Det vevde materialet gir en varm, innbydende glød og kaster dekorative lysmønstre i rommet. Hver lampe er håndlaget og unik. Hver håndlagede skjerm er unik.

SINNERLIG Taklampe, bambus/håndlaget, 27 cm – IKEA

SINNERLIG Taklampe, bambus/håndlaget, 27 cm La naturen lyse opp hjemmet ditt. Denne unike lille lampa i håndflettet bambus er designet av Ilse Crawford. Materialet gir en varm, innbydende glød og kaster dekorative lysmønstre i rommet. Gir et mykt lys som gjør hjemmet ditt varmt og innbydende.

MISTERHULT Taklampe, bambus/håndlaget, 45 cm – IKEA

MISTERHULT Taklampe, bambus, 45 cm – IKEA

MISTERHULT Taklampe, bambus, 45 cm. Idéen med MISTERHULT var å lage ei lampe med minst mulig miljøpåvirkning. Ved å la bambus som ellers ville blitt kastet, få forsterke uttrykket til lampa, betyr det at vi utnytter mer enn dobbelt så mye av planten.

SINNERLIG Gulvlampe, bambus/håndlaget – IKEA

SINNERLIG Gulvlampe, bambus/håndlaget La naturen lyse opp hjemmet ditt. Denne unike gulvlampa i håndflettet bambus er designet av Ilse Crawford. Materialet gir en varm, innbydende glød og kaster dekorative lysmønstre i rommet. Gir et mykt lys som gjør hjemmet ditt varmt og innbydende.

KNIXHULT Gulvlampe, bambus/håndlaget – IKEA

KNIXHULT Gulvlampe, bambus – IKEA

KNIXHULT Gulvlampe, bambus. Idéen med KNIXHULT var å lage ei lampe med minst mulig miljøpåvirkning. Ved å la bambus som ellers ville blitt kastet, i stedet få forsterke uttrykket til lampa, betyr det at vi utnytter mer enn dobbelt så mye av planten.

KNIXHULT Taklampe, bambus/håndlaget – IKEA

KNIXHULT Taklampe, bambus – IKEA

KNIXHULT Taklampe, bambus. Idéen med KNIXHULT var å lage ei lampe med minst mulig miljøpåvirkning. Ved å la bambus som ellers ville blitt kastet, i stedet få forsterke uttrykket til lampa, betyr det at vi utnytter mer enn dobbelt så mye av planten.

MISTERHULT Bordlampe, bambus/håndlaget, 36 cm – IKEA

MISTERHULT Bordlampe, bambus, 36 cm – IKEA

MISTERHULT Bordlampe, bambus, 36 cm. Idéen med MISTERHULT var å lage ei lampe med minst mulig miljøpåvirkning. Ved å la bambus som ellers ville blitt kastet, få forsterke uttrykket til lampa, betyr det at vi utnytter mer enn dobbelt så mye av planten.

SINNERLIG LED bordlampe, bambus/håndlaget dimbar

SINNERLIG LED bordlampe, bambus/håndlaget dimbar – IKEA

SINNERLIG LED bordlampe, bambus/håndlaget dimbar La naturen lyse opp hjemmet ditt. Denne unike bordlampa i håndflettet bambus er designet av Ilse Crawford. Materialet gir en varm, innbydende glød og kaster dekorative lysmønstre i rommet. Om du vil dempe lyset vrir du bare på strømbryteren.

BÖJA Bordlampe, bambus/håndlaget – IKEA

BÖJA Bordlampe, bambus/håndlaget Skjermen av flettet bambus gir et dekorativt lysspill på veggen. Hver håndlagede skjerm er unik.

Keywords: bambus lampe ikea, ikea bambus lampe, ikea sinnerlig lampe