Bambus møbler ikea

Skap sommerstemning med møbler i rotting – IKEA

Trendy møbler i rotting – IKEA

Bambus er en type gress som er flerårig, og som man bare høster deler av. Dermed fortsetter den å vokse og bli sterkere for hver innhøsting.

Her kan du få et innblikk i en av sommerens store trender innen interiør: møbler i rotting. På IKEA har vi et stort utvalg av kurvstoler og andre kurvmøbler til både inne- og utendørsbruk.

Produkter av bambus – IKEA

Produkter av bambus – IKEA

Gå til produktliste … Produkter · Møbler · Lenestoler og sjeselonger · Lenestoler · Lenestoler i rotting … Sammenlign. AGEN Stol, rotting/bambus …

Produkter av bambus

Stoler i rotting – Stort utvalg rottingstoler – IKEA

Stoler i rotting – Stort utvalg rottingstoler – IKEA

Resultatet? Unike, håndlagede møbler som oppstår i samarbeid mellom mennesker og natur. … Sammenlign. AGEN Stol, rotting/bambus …

Lekre rottingstoler til å bruke i stuen eller andre steder i hjemmet. Stoler i lys rotting og stoler i mørk rotting. Se hele utvalget på ikea.no.

VOXLÖV / VOXLÖV Bord og 4 stoler, bambus/ … – IKEA

VOXLÖV / VOXLÖV Bord og 4 stoler, bambus/bambus, 180×90 cm – IKEA

VOXLÖV / VOXLÖV Bord og 4 stoler, bambus/bambus, 180×90 cm En gave fra naturen, formet og bøyd for å være vakkert og komfortabelt. Det robuste bordet og stolstammene er laget av slitesterk bambus, og den håndvevde papirhyssingen sørger for et sterkt sete med en fleksibel følelse.

AGEN Stol, rotting, bambus – IKEA

AGEN Stol, rotting, bambus. Rotting er et naturlig materiale som blir vakrere og får sitt unike preg over tid. Håndvevd; hvert møbel er unikt.

NORDKISA Åpen garderobe med skyvedør, bambus …

NORDKISA Åpen garderobe med skyvedør, bambus, 120×186 cm – IKEA

NORDKISA Åpen garderobe med skyvedør, bambus, 120×186 cm Du kan lage en romavdeler ved å feste en av de kortere sidene av garderoben til veggen. Denne garderoben er åpen, men gir likevel mulighet for å holde noen ting privat, takket være den faste veggen på en side og skyvedører på den andre.

Produkter av rotting – IKEA

Produkter av rotting – IKEA

Produkter av rotting

VOXLÖV Stol, lys bambus – IKEA

VOXLÖV Stol, lys bambus En gave fra naturen, formet og bøyd for å være vakkert og komfortabelt. Robust stamme i slitesterk bambus og håndvevd hyssing i setet gjør at stolen kjennes trygg og stødig å sitte på.

STORSELE Stol med høy rygg, svart, rotting – IKEA

STORSELE Stol med høy rygg, svart, rotting. Laget av håndflettet rotting, et levende materiale som gjør hver lenestol unik. Den er luftig men solid, og føles omfavnende og perfekt å krype opp i.

Keywords: bambus møbler ikea, ikea skap rotting, rotting bord ikea