Blandebatteri obs bygg

Armatur | Obsbygg.no

Hos Obs BYGG finner du et stort utvalg av armatur til hjemmet ditt, fra kjøkkenarmatur til servantarmatur – se utvalget her.

Gi baderommet en ny look med nytt blandebatteri

Gi baderommet en ny look med nytt blandebatteri | Obsbygg.no

Med nytt blandebatteri får badet et helt nytt utseende. Dette bør du tenke på før du skifter blandebatteri. Finn det perfekte speilet til ditt bad.

Det er ikke mye som skal til for å gi baderommet ditt en makeover. Med nytt blandebatteri får badet et helt nytt utseende. Bli inspirert av det store utvalget hos Obs BYGG!

Bad og kjøkken | Obsbygg.no

6 justerbare ryggdyser; Sintef godkjent, termostatstyrt blandebatteri; Dusjgarnityr i forkrommet messing; 5 mm herdet glass på vegger og dører.

Pusse opp? Obs BYGG har alt du trenger til oppussing av bad og kjøkken. Bli kjent med vårt store utvalg og bestill på nett her.

Bad og kjøkken | Obsbygg.no

Kjøpeutbytte som Coop-medlem … baderomsmøbel kjøpes ferdig montert og du kan velge både tilhørende servant og blandebatteri i ulike størrelser og farger.

Bad og kjøkken

Duxa Basic Lux massasjedusjkabinett | Obsbygg.no

Sammenlign pris på blandebatteri og armatur fra mange forskjellige merker og butikker. Velg mellom hundrevis av modeller i Prisguiden.

En stilig massasjedusj med god innvendig plass, 6 ryggdyser for velvære, innfellbart sete, hånddusj og stor takdusj.

Nytt bad? Mange valgmuligheter med ferdig monterte …

Nytt bad? Mange valgmuligheter med ferdig monterte baderomsmøbler | Obsbygg.no

Interiøret på badet skal tåle flere år med daglig bruk i et baderomsmiljø med høy luftfuktighet. Derfor er det ekstra viktig å velge riktig!

Best pris på blandebatteri, armatur – Prisguiden

Best pris på blandebatteri, armatur – Se priser før kjøp i Prisguiden

Sammenlign pris på blandebatteri og armatur fra mange forskjellige merker og butikker. Velg mellom hundrevis av modeller i Prisguiden.

Silje dusjbatteri til 999,- fra Obsbygg – Allebyggpriser.no

Silje dusjbatteri til 999,- fra Obsbygg | Allebyggpriser.no

Se priser på Silje dusjbatteri til 999,- fra Obsbygg og sammenlign med lignende varer. Allebyggpriser.no har priser på tusenvis av varer og materialer fra alle de store byggevarehusene i Norge. Finn de beste og billigste alternativene til ditt prosjekt.

Keywords: blandebatteri obs bygg, obs bygg blandebatteri