Bygda som glemte jula

Den vesle bygda som glømte at det var jul | TV 2 Play

En ny julefortelling fra universet til Alf Prøysen. Snekker Andersen og julenissen må hjelpe lille Elise med å redde jula før det er for sent.

Den vesle bygda som glømte at det var jul – 2019 – Filmweb

Snekker Andersen og Julenissen: Den vesle bygda som glømte at det var jul – 2019 – Filmweb

Nå er de på vei til å glømme det viktigste av alt…nemlig jula! En ny julefortelling fra universet til Alf Prøysen, en av våre mest kjente og kjære …

Dette er historien om ei lita bygd. Den var omtrent som andre bygder selv om den lå ganske for seg selv oppi åsen. Folka som bodde i bygda var omtrent som andre folk… Noen var store og noen var små, noen mente ditt og noen mente datt. Stort sett som bygder flest, men når det gjaldt en ting, var de helt like alle sammen… De var så fæle til å glømme. Og de glømte de merkeligste ting, alle på en gang! Nå er de på vei til å glømme det viktigste av alt…nemlig jula! En ny julefortelling fra universet til Alf Prøysen, en av våre mest kjente og kjære forfattere.Snekker Andersen og Julenissen er tilbake og denne gangen må de hjelpe lille Elise med å redde jula før det er for sent.

Snekker Andersen og den vesle bygda som glømte at det var jul

Snekker Andersen og den vesle bygda som glømte at det var jul – Film online på Viaplay

Folka som bodde i bygda var omtrent som andre folk, men de var så fæle til å glømme – og nå holder de på å glømme det viktigste av alt…nemlig jula!

Lei og se filmen Snekker Andersen og den vesle bygda som glømte at det var jul med Anders Baasmo Christiansen, Trond Espen Seim, Raisa Stanciu, Aleksander Ottesen-Kaastad, Christian Skolmen, Marie Blokhus, Jan Gunnar Røise, Marianne Krogness. Se filmer online på Viaplay

Den vesle bygda som glømte at det var jul – Wikipedia

Folka som bodde i bygda var omtrent som andre folk, men de var så fæle til å glømme – og nå holder de på å glømme det viktigste av alt…nemlig jula!

Den vesle bygda som glemte jula – Strømme online | TV Guide

Den vesle bygda som glemte jula. I ei bygd der alle er like fæle til å glømme, kan sjølve jula stå i fare. Kan snekker Andersen og julenissen hjelpe lill.

Den vesle bygda som glemte at det var jul av Alf Prøysen

Den vesle bygda som glemte at det var jul av Alf Prøysen – Kreativhverdag

3. des. 2017 — Den vesle bygda som glemte at det var jul av Alf Prøysen … Høgt oppi åsen lå det ei lita bygd for seg sjøl. Folk som bodde der var akkurat slik …

Snekker Andersen og Julenissen: Den vesle bygda … – NRK P3

Snekker Andersen og Julenissen: Den vesle bygda som glømte at det var jul « NRK Filmpolitiet – alt om film, spill og tv-serier

7. nov. 2019 — «Den vesle bygda som glømte at det var jul» gjør jobben, … seg jenta til Julenissen (Anders Baasmo) for å rette opp fadesen og redde jula.

Lun og ufarlig julemoro for de aller yngste.

Den vesle bygda som glømte at det var jul

[Av] Alf Prøysen [og] Nils Stödberg 1.svenske utg.1958 m.tit.: Byn som glömde att det var jul. Dette er 1.norske utg.

Keywords: bygda som glemte jula