Dessertskåler ikea

Skåler og boller – Stort utvalg – IKEA

Skåler og boller – Stort utvalg – IKEA

Vi har serveringsboller i mange ulike størrelser, former og stiler for alle behov og anledninger. Enten du skal servere oliven og nøtter som snacks, …

På IKEA finner du et stort utvalg flotte og rimelige skåler og boller. Vi har små og store skåler og serveringsboller. Se hele utvalget skåler på ikea.no.

VARDAGEN Skål, klart glass, 12 cm – IKEA

Enten du trenger en liten asjett, en stor tallerken, en skål til suppa eller bare et eggeglass til frokosten. Se utvalget på IKEA.no.

VARDAGEN Skål, klart glass, 12 cm. Livet er en fest, men de fleste dager er ganske normale. Gjør det meste ut av dem ved å servere god mat på dette enkle, tidløse serviset.

OFTAST Skål, hvit – IKEA

OFTAST Skål, hvit. Dette serviset har det samme utseendet og uttrykket som benporselen, men er laget av herdet glass. Dette betyr at vi kan senke prisen og du kan få et elegant og skinnende produkt til en lavere pris.

Boller – IKEA

Boller – IKEA

Boller

IKEA 365+ Skål, avrundede sider hvit, 16 cm

IKEA 365+ Skål, avrundede sider hvit, 16 cm – IKEA

IKEA 365+ Skål, avrundede sider hvit, 16 cm. IKEA 365+-serien har alt du trenger til bordet, til den enkle hverdagen eller pyntet til fest med farger og tilbehør. Det er laget av feltspatporselen og kommer til å holde seg flott år etter år.

IKEA 365+ Glass med stett, klart glass

IKEA 365+ Glass med stett, klart glass – IKEA

IKEA 365+ Glass med stett, klart glass. IKEA 365+-serien har alt du trenger til bordet, til den enkle hverdagen eller pyntet til fest med farger og tilbehør. Laget av herdet glass som tåler både varme og kalde drikker.

Servise – Dekk bordet med stil – IKEA

Servise – Dekk bordet med stil – IKEA

Dekk bordet til hverdag og fest. Enten du trenger en liten asjett, en stor tallerken, en skål til suppa eller bare et eggeglass til frokosten. Se utvalget på IKEA.no

Retro vintage dessertskåler 6stk IKEA – Finn.no

Retro vintage dessertskåler 6stk IKEA | FINN torget

Dessertskåler 6stk selges billig 70kr/stk eller alle for 200

District bolle dessert – IKEA Fans Club

DISTRACT Dessertskål (101.155.95) – anmeldelser, pris, hvor du kan kjøpe

DISTRAKTER Dessertskål (101.155.95).

Keywords: dessertskåler ikea, ikea skålar