Drivhus rusta

Drivhus – Rusta

Drivhus

Et drivhus gir plantene dine varme, høyere luftfuktighet og beskyttelse mot skadedyr. Hos Rusta finner du mindre drivhus til balkongen eller større til hagen.

Veksthus 120x190x190 cm – Drivhus – Rusta.com

Veksthus 120x190x190 cm – Drivhus – Rusta.com

Husk å tilpasse plantevalget etter størrelsen på drivhuset. Hvis du har plass til et større drivhus, kan du dyrke mer høytvoksende planter som paprika, agurk og …

Drivhus gjør at plantene får mer varme og høyere luftfuktighet – perfekt klima for det du vil dyrke! Dette drivhuset har en romslig design som er enkel, praktisk og lett å montere. Drivhuset har ramme av pulverlakkert stål og trekk av PVC. Drivhuset har glidelås for enkel åpning. Delen som åpnes, rulles opp og knyttes fast. Leveres med ventilasjonsvindu bak og fire trådhyller. Snor og teltpinner medfølger for enkel forankring i bakken.

Veksthus 143x73x195 cm Svart Stål – Drivhus – Rusta.com

Dette er et dekorativt minidrivhus av svart metallramme med glass. Drivhuset har tak som kan åpnes, med håndtak. Se mer. Rusta.

Drivhus med gitterhyller. Ramme i pulverlakkert stål og plast, overtrekk i PVC. Glidelåsåpning som kan rulles opp og knytes fast.

Veksthus 69X49X160 cm Svart Stål – Drivhus – Rusta.com

Drivhus med 4 gitterhyller. Ramme i pulverlakkert stål og plast, overtrekk i PVC. Glidelåsåpning som kan rulles opp og knytes fast.

Veksthus 36x23x38 cm Mini – Drivhus – Rusta.com

Drivhus gjør at plantene får mer varme og høyere luftfuktighet – perfekt klima for det du vil dyrke! Dette er et dekorativt minidrivhus av svart metallramme med glass. Drivhuset har tak som kan åpnes, med håndtak.

Veksthus 50x24x35 cm Svart – Drivhus – Rusta.com

Drivhus med gitterhylle Ramme i pulverlakkert stål og avtakbart trekk i PVC.

Veksthus 56x30x120 cm Svart Stål – Drivhus – Rusta.com

Drivhus med 3 gitterhyller. Ramme i pulverlakkert stål og overtrekk i PVC. Glidelåsåpning som kan rulles opp og knytes fast.

Sesong for grønne fingre – Rusta

Rusta – Sesong for grønne fingre

Dyrking av grønnsaker og urter hører sommeren til! Vi har samlet smarte tips om hvordan du enkelt kan dyrke hjemme. Kom i gang med dyrkingen i dag!

Veksthus til 249,- fra Rusta | Allematpriser.no

Veksthus til 399,- fra Rusta | Allematpriser.no

Se priser på Veksthus til 399,- fra Rusta og sammenlign med lignende varer. Alledagligvarer.dk har priser på tusenvis af varer fra de foruroligende netbutikker til dagligvarer i Danmark. Danmarks mest fuldstendige oversikt tilbud og priser.

Keywords: drivhus rusta