Gardiner barnerom ikea

Stort utvalg av barnegardiner til barnerommet – IKEA

Stort utvalg av barnegardiner til barnerommet – IKEA

Lag en hel dinosaurverden på barnerommet med JÄTTELIK tekstilserie, som har trykte mønstre med brontosauruser og T-rexer på sengesett, gulvtepper, gardiner, …

Våre ferdigsydde gardiner til barnerom finnes i morsomme mønstre og farger, matcher andre barnetekstiler og lar barnerommet bli mørkt og svalt. Se utvalget på ikea.no.

Gardiner og forheng – IKEA

Gardiner og forheng – IKEA

Gardiner og forheng

Velkommen til jungelen på barnerommet – IKEA

Jungel på barnerommet – IKEA

SLÄKT seng med underseng og oppbevaring gir dere ei ekstraseng til overnattingsgjester eller godnatthistorier, og de to romslige skuffene har plass til ekstra dyne og pute samt leker. Besøk oss på nettet eller på ett av varehusene våre for å finne ut mer om SLÄKT.

Et barnerom som setter fart på fantasien – IKEA

Et barnerom som stimulerer fantasien – IKEA

Vil du innrede et rom der barna virkelig kan slippe fantasien løs? Med leketelt, leker til rollelek og morsomme tekstiler er dette barnerommet klart for moro. Handle på IKEA.no

Galleri med inspirerende barnerom – IKEA

Trenger du ideer til å innrede barnerommet? Her finner du alt fra senger og oppbevaring til belysning og tekstiler. Handle på IKEA.no i dag.

Et barnerom som det går helt greit å dele – IKEA

Trenger du ideer til et delt barnerom? Her er en smart løsning for et komfortabelt og personlig rom med mye oppbevaringsplass. Hos oss får du loftsenger, køyesenger, skrivebord til barn og massevis av kule tekstiler, og vi er sikre på at også litt større barn finner noe de liker. Besøk oss.

Gardiner – IKEA

Gardiner – IKEA

Gardiner

Innred soverommet med dinosaurer – IKEA

Den nye tekstilserien vår lar barna skape en dinosaurverden på rommet sitt med mønstrede sengesett, gardiner og mer. Her ser du hvor hyggelige dinosaurer kan være.

SÅNGLÄRKA Gardiner med bånd, 1 par, sommerfugl/hvit …

SÅNGLÄRKA Gardiner med bånd, 1 par, sommerfugl, hvit blå, 120×250 cm – IKEA

SÅNGLÄRKA Gardiner med bånd, 1 par, sommerfugl, hvit blå, 120×250 cm. Disse gardinene gir deg privatliv, samtidig som de lar dagslyset sive gjennom den tynne tekstilen. Trådene av bomull fra mer bærekraftige kilder, ble farget før vevingen, slik at de motstår sollys lenger uten å falme.

Keywords: gardiner barnerom ikea