Guide til åpningstider påsken 2021: Kiwi, ølsalg, og mer!

Påsken er en tid hvor mange ønsker å handle inn matvarer og andre nødvendigheter. Det er viktig å være oppmerksom på at mange butikker har reduserte åpningstider i løpet av påsken. I denne guiden gir vi deg oversikten over Kiwi sine åpningstider under påsken 2021.

Åpningstider Kiwi påskeaften

 • Kiwi åpner: 09:00
 • Kiwi stenger: 18:00

Åpningstider påsken 2021

 • Kiwi åpningstider mandag til onsdag: 09:00 – 21:00
 • Kiwi åpningstider skjærtorsdag: STENGT
 • Kiwi åpningstider langfredag: STENGT
 • Kiwi åpningstider påskeaften: 09:00 – 18:00
 • Kiwi åpningstider første påskedag: STENGT
 • Kiwi åpningstider andre påskedag: 09:00 – 21:00
 • Kiwi åpningstider tirsdag etter påske: 09:00 – 21:00

Ølsalg påsken 2021

For mange er påsken også en tid for hygge og kos med venner og familie. Ølsalg er derfor et viktig tema i påsken. Her er informasjon om ølsalget under påsken 2021:

Når stenger ølsalget på påskeaften?

Ølsalget stenger klokken 15:00 på påskeaften.

Åpningstider ølsalg påsken 2021

 • Skjærtorsdag: STENGT
 • Langfredag: STENGT
 • Påskeaften: 08:00 – 15:00
 • Første påskedag: STENGT
 • Andre påskedag: 08:00 – 20:00

Andre viktige tips

Flå Kiwi åpningstider påsken 2019

For informasjon om åpningstider til Kiwi i Flå i påsken 2019, anbefaler vi å kontakte butikken direkte.

Kiwi åpningstider 17. mai

På nasjonaldagen, 17. mai, har Kiwi vanligvis reduserte åpningstider. Det anbefales å sjekke åpningstider for din nærmeste Kiwi-butikk.

Kiwi Kjøpmannskjær åpningstider

Åpningstider for Kiwi Kjøpmannskjær kan variere fra andre Kiwi-butikker. Det anbefales å kontakte butikken direkte for å få oppdatert informasjon.

Ølsalg 14. mai og 19. mai

Ølsalget har begrensede åpningstider på 14. mai og 19. mai. Sjekk med din lokale ølsalg-butikk for nøyaktige åpningstider.

Kiwi Klokkersund og Kiwi Flå

For informasjon om åpningstider til Kiwi Klokkersund eller Kiwi Flå, anbefaler vi å kontakte butikkene direkte.

Husk å sjekke nettsidene til Kiwi for oppdatert informasjon og eventuelle endringer i åpningstider.

Ølsalget påsken 2019

For informasjon om ølsalget i påsken 2019, anbefales det å kontakte ditt lokale ølsalg.

Åpningstider påsken 2017

Åpningstider for påsken 2017 kan variere fra året du leser dette. Sjekk nettsidene til Kiwi for oppdatert informasjon.

Kiwi åpningstider påsken 2017

Åpningstider for Kiwi i påsken 2017 kan variere fra året du leser dette. Sjekk nettsidene til Kiwi for oppdatert informasjon.

Kiwi ølsalg

De fleste Kiwi-butikker har et godt utvalg av øl. Sjekk med din nærmeste Kiwi-butikk for å se hvilke typer øl de har tilgjengelig.

Ølsalg påsken 2019

For informasjon om ølsalget i påsken 2019, anbefales det å kontakte ditt lokale ølsalg.

Ofte stillede spørgsmål

Hva er Kiwi åpningstider i påsken 2021?

Kiwi har ulike åpningstider i påsken 2021, så det anbefales å sjekke på deres nettside eller kontakte den nærmeste butikken. Kiwi åpningstider kan variere avhengig av sted og butikkens policy.

Når er Kiwi åpningstider på påskeaften?

Påskeaften er en spesiell dag, så det er lurt å sjekke Kiwi sin nettside eller kontakte den nærmeste butikken for å få nøyaktige åpningstider. Åpningstidene på påskeaften kan variere avhengig av butikkens policy og beliggenhet.

Hva er Kiwi åpningstider i påsken 2019?

For informasjon om Kiwi sine åpningstider i påsken 2019, anbefales det å sjekke deres nettside eller kontakte den nærmeste butikken. Åpningstidene i påsken 2019 kan variere avhengig av butikkens policy og sted.

Hvilke åpningstider har Kiwi i forbindelse med 17. mai?

Kiwi har ulike åpningstider på 17. mai, så det er best å sjekke på deres nettside eller kontakte den nærmeste butikken for mer informasjon. Åpningstidene på 17. mai kan variere avhengig av butikkens policy og beliggenhet.

Hvilke åpningstider har Kiwi i Kongsberg?

For å få nøyaktige åpningstider for Kiwi i Kongsberg, anbefales det å sjekke deres nettside eller kontakte den lokale butikken. Åpningstidene i Kongsberg kan variere avhengig av butikkens policy og beliggenhet.

Hva er åpningstidene for Kiwi påsken 2022?

Påsken 2022 er fremdeles langt frem i tid, så det er best å sjekke Kiwi sin nettside eller kontakte den nærmeste butikken for oppdaterte åpningstider. Åpningstidene i påsken 2022 vil bli annonsert nærmere tidspunktet og kan variere avhengig av butikkens policy.

Hvordan er åpningstidene for Kiwi på sjusjøen?

For å finne ut de nøyaktige åpningstidene for Kiwi på Sjusjøen, anbefales det å sjekke deres nettside eller kontakte den lokale butikken. Åpningstidene på Sjusjøen kan variere avhengig av butikkens policy og beliggenhet.

Når stenger ølsalget påskeaften?

Ølsalgets åpningstider på påskeaften kan variere avhengig av regler og retningslinjer fra lokale myndigheter. Det er best å sjekke med din nærmeste butikk eller ølsalg for å få oppdaterte åpningstider. Ølsalgstidene på påskeaften kan være begrenset på grunn av offentlige høytidsdager og lokale reguleringer.

Hva er åpningstidene for pinseaften 2020 i Kiwi?

For å få oppdaterte åpningstider for Kiwi på pinseaften 2020, anbefales det å sjekke deres nettside eller kontakte den lokale butikken. Åpningstidene for pinseaften 2020 i Kiwi kan variere avhengig av butikkens policy og beliggenhet.

Når stenger ølsalget i påsken 2017?

Ølsalgets åpningstider i påsken 2017 kan variere avhengig av regler og retningslinjer fra lokale myndigheter. Det anbefales å sjekke med din nærmeste butikk eller ølsalg for å få oppdaterte åpningstider i denne perioden. Ølsalgstidene i påsken 2017 kunne bli påvirket av offentlige høytidsdager og lokale reguleringer.

Artiklen Guide til åpningstider påsken 2021: Kiwi, ølsalg, og mer! har i gennemsnit fået 4.1 stjerner baseret på 33 anmeldelser