Ikea bror

BROR hyllesystem – Perfekt som garasjeinnredning – IKEA

BROR hyllesystem – Perfekt som garasjeinnredning – IKEA

Treff på 50 produkter · BROR Hylle, 85x40x190 cm · Design din egen BROR-arbeidsplass · BROR Arbeidsbord, 110×55 cm · BROR Skap med dører, 85x40x191 cm · BROR …

BROR-systemet er enkelt å sette sammen, det tåler mye vekt og du kan sette sammen mange ulike løsninger. BROR er blant annet perfekt som innredning i garasjen!

BROR-kombinasjoner – IKEA

Her finner du alle deler av vår solide BROR-hyllesystem. … BROR Hylleplate, furukryssfiner, 64×54 cm. BROR Hylleplate, furukryssfiner, 84×54 cm

BROR-serien – Alle deler – IKEA

BROR oppbecvaring er stabil, varig og fleksibel – IKEA

Hold orden med BROR, som antagelig er den sterkeste, stødigste og mest praktiske hobbyhylla vi har. Den tåler så å si alt, også sementsekker (som var det vi testet den med). Men selv om den er en kraftkar, er prislappen liten og nett.

BROR Trillebord, svart, furukryssfiner, 85×55 cm – IKEA

BROR Trillebord, svart, furukryssfiner, 85×55 cm. Vår versjon av heavy metal, et stabilt oppbevaringssystem som tåler fukt, smuss og tung last. I tillegg er det enkelt å montere, komplett med alt du trenger og passer inn hvor som helst takket være det rene designet.

BROR Hylle, svart, 65x40x110 cm – IKEA

BROR Hylle, svart, 65x40x110 cm Dette oppbevaringssystemet er vår versjon av heavy metal – stabilt, varig og fleksibelt. I tillegg er det enkelt å montere, komplett med alt du trenger og robust nok til å tåle fukt, smuss og tung belastning. Perfekt for store, tunge ting som verktøy og bøker.

BROR Skap med dører, svart, 85x40x191 cm – IKEA

BROR Skap med dører, svart, 85x40x191 cm Dette tøffe skapet tåler fukt og smuss samtidig som det holder orden på tingene dine. Lukket oppbevaring skjuler rotet, og gjør garasjen, kjøkkenet eller gangen ryddig og ren. Kan brukes på fuktige steder innendørs.

BROR Skap med 2 dører, svart, 76x40x66 cm – IKEA

BROR Skap med 2 dører, svart – IKEA

BROR Skap med 2 dører, svart. Vår versjon av heavy metal, et stabilt oppbevaringssystem som tåler fukt, smuss og tung last. I tillegg er det enkelt å montere, komplett med alt du trenger og passer inn hvor som helst takket være det rene designet.

BROR Arbeidsbord, svart/furukryssfiner, 110×55 cm – IKEA

BROR Arbeidsbord, svart, furukryssfiner – IKEA

BROR Arbeidsbord, svart, furukryssfiner. Vår versjon av heavy metal, et stabilt oppbevaringssystem som tåler fukt, smuss og tung last. I tillegg er det enkelt å montere, komplett med alt du trenger og passer inn hvor som helst takket være det rene designet.

Keywords: ikea bror, garasjeinnredning ikea, bror ikea, garasje innredning ikea