Ikea dyne

Dyner – Deilige dundyner, dobbeltdyner, svale og varme …

Dyner – Deilige dundyner, dobbeltdyner, svale og varme dyner – IKEA

De syntetiske dynene våre har et deilig lett og luftig fiberfyll som holder …

Hos oss finner du store og små, svale, varme og til og med ekstra varme dyner i forskjellige prisklasser. Finn dynen som passer perfekt for deg på IKEA.no.

Dyndyne – Dyner av dun og fjær – IKEA

Dyndyne – Dyner av dun og fjær – IKEA

Lyocell har fuktransporterende egenskaper og egner seg derfor godt i dyner.

Dobbeltdyner med dun og enkeltdyner med dun. Myke dundyner med andedun og andefjær i høy kvalitet. Se alle dundyner på ikea.no.

Stort utvalg fiberdyner – IKEA

Fiberdyne – Stort utvalg fiberdyner – IKEA

Dyner av lettstelt kunstfiber og lyocell. Varme fiberdyner og svale fiberdyner. Se alle enkeltdyner og dobbeltdyner i fiber på ikea.no.

FJÄLLHAVRE Dyne, varm, 240×220 cm – IKEA

FJÄLLHAVRE Dyne, varm, 240×220 cm. Det flotte med naturlig, luftig dun er at det er helt utrolig mykt og deilig, samtidig som det er lett og puster. Denne dyna gir nesten en følelsen av å sveve på en sky og er en drøm av luksus og velvære.

FJÄLLARNIKA Dyne, varm, 240×220 cm – IKEA

FJÄLLARNIKA Dyne, varm, 240×220 cm. Komfortable og frisk med sømmer i rutemønster som holder fyllet på plass. Bomullsstoffet og det luftige dun/fjær-fyllet puster og absorberer fukt, slik at du kan nyte en behagelig temperatur hele natta.

FJÄLLARNIKA Dyne, ekstra varm, 150×200 cm – IKEA

FJÄLLARNIKA Dyne, ekstra varm, 150×200 cm. Komfortable og frisk med sømmer i rutemønster som holder fyllet på plass. Bomullsstoffet og det luftige dun/fjær-fyllet puster og absorberer fukt, slik at du kan nyte en behagelig temperatur hele natta.

Dyner av ull – IKEA

Dyner av lyocell – IKEA

Lyocell har fuktransporterende egenskaper og egner seg derfor godt i dyner. La en dyne av lyocell sørge for at du får en god natts søvn. Kjøp lyocelldyne på ikea.no.

FJÄLLHAVRE Dyne, litt varm, 150×200 cm – IKEA

FJÄLLHAVRE Dyne, litt varm, 150×200 cm. Det flotte med naturlig, luftig dun er at det er helt utrolig mykt og deilig, samtidig som det er lett og puster. Denne dyna gir nesten en følelsen av å sveve på en sky og er en drøm av luksus og velvære.

STJÄRNBRÄCKA Dyne, varm, 150×220 cm – IKEA

STJÄRNBRÄCKA Dyne, varm, 150×220 cm. Lyocell/bomull-tekstilen puster, så du holder deg komfortabel og tørr, mens fyllet i polyester/lyocell fortsatt føles mykt og luftig. Nyt en jevn sovetemperatur og ei dyne som er lett å ta vare på.

Keywords: ikea dyne, ikea dobbeldyne, dobbeldyne ikea, ikea sommerdyne, dyne ikea, ikea dyner