Ikea gavekort svindel

IKEA advarer mot svindelkampanjer

IKEA advarer mot svindelkampanjer – IKEA

28. des. 2022 — Det er for tiden flere svindelkampanjer på SMS, e-post og facebook, hvor IKEA merkevaren misbrukes. Dette er falske konkurranser og …

Det er for tiden flere svindelkampanjer på SMS, e-post og facebook, hvor IKEA merkevaren misbrukes. Dette er falske konkurranser og ordrebekreftelser som IKEA ikke har noe med å gjøre. Du vil alltid finne informasjon om eventuelle konkurranser hos oss på IKEA.no.

Gi bort gavekort – IKEA

Verdien på gavekortet eller tilgodebevis kan ikke refunderes, og mistet eller stjålet kort erstattes ikke. Vi advarer mot epost-svindel. Mottar du en e-post som …

På utkikk etter en gave, men usikker på hva du skal kjøpe? IKEA gavekort er den ideelle gaven der du bestemmer beløpet og mottaker bestemmer gaven. Perfekt til julegave.

Ikea-svindlere lokker med gavekort på e-post – Dinside

Ikea-svindlere lokker med gavekort på e-post – Ny Ikea-svindel:- Kjempevanskelig å stanse

26. des. 2017 — KV har blitt kontaktet av en leser i Kragerø som har mottatt mailen. – Ren svindel – slett mailen! – Dette er ren svindel, slett mailen, sier …

Ikea fortviler etter å nok en gang ha blitt misbrukt av svindlere.

Svindlere tilbyr «Ikea-gavekort» på epost – adressa.no

Svindlere tilbyr «Ikea-gavekort» på epost – adressa.no

14. nov. 2010 — Ikea advarer mot svindel der firmanavnet blir misbrukt. … at man har havnet i «Ikea-finalen» der premien er et gavekort på 4000 kroner.

Du kan få et gavekort på Ikea, lover svindlerne. Du må bare betale en liten pengesum først…

Gavekort IKEA | FINN torget – Finn.no

Gavekort IKEA | FINN torget

Ønsker å kjøpe gavekort eller tilgodekort fra IKEA. Betaling: 80% av saldo. Hvis kortet har 4-sifret pinkode, så trenger jeg ikke få levert selve kortet, bare en melding her på finn med kortnummer, pinkode og utløpsdato (gjerne bilde på kortet men dette er ikke nok, kortnummer etc. må skrives inn som tekst). Betaling på forhånd er noen ganger mulig, etter avtale. … Jeg får av og til henvendelser om at det er risiko for svindel ved å vise kortnummer og/ eller bilde av kvittering på disse gavekortene, siden jeg har bilde av dette i annonsen. Nærmere forklaring på dette etterlyses! Etter det jeg vet så kan kortene ikke brukes uten pinkode, som er i skrapefelt på selve kortet. Dette gjelder både i butikk og på nett.

Ikea og Coop: Advarer mot svindel-mail – Romerikes Blad

Nyheter, svindel | Ikea og Coop: Advarer mot svindel-mail

Ikea deler IKKE ut 10.000 gavekort!

Advarer mot svindelmail – IKEA deler ikke ut gavekort

Nyheter, Svindel | Advarer mot svindelmail – IKEA deler ikke ut gavekort

Møbelkjeden Ikea er nok en gang misbrukt i forbindelse med et svindelforsøk på internett.

Advarer mot Ikea-svindel – Stavanger Aftenblad

Advarer mot Ikea-svindel

Ikea advarer mot svindel der firmanavnet blir misbrukt.

Falsk IKEA epost – – – Datahjelperne

Falsk IKEA epost –

Se opp for falsk IKEA epost der du loves premier. Premier er lokkemiddelet så her må du passe på. Mailen er ikke fra IKEA.

Keywords: ikea gavekort svindel