Ikea glassbord

VITTSJÖ Settbord, sett med 2 stk., brunsvart/glass, … – IKEA

VITTSJÖ Settbord, sett med 2 stk., brunsvart, glass, 90×50 cm – IKEA

Vi har store bord, små bord, bord til stue, spisestue, nattbord og bord for nesten ethvert behov. Se hele utvalget av bord på ikea.no.

VITTSJÖ Settbord, sett med 2 stk., brunsvart, glass, 90×50 cm. Bordplater i herdet glass er flekkavvisende og lette å rengjøre.

VITTSJÖ Bord, brunsvart/glass, 75 cm – IKEA

LIATORP Bord, hvit/glass, 93×93 cm. Vis mål. 2.699,-/stk …

VITTSJÖ Bord, brunsvart/glass, 75 cm Det enkle designet på dette sofabordet gir et åpent og luftig uttrykk. Slitesterke og ærlige materialer gjør det også enkelt å leve med – og du vil alltid ha ekstra oppbevaringsplass på hylla. Bordplata i herdet glass er flekkavvisende og lett å rengjøre.

Bord – Stort utvalg av bord – IKEA

Bord – Stort utvalg av bord – IKEA

Velg stilrent og minimalistisk stuebord eller praktisk stuebord med skjult oppbevaring. Et bord frisker opp rommet uansett. Og så får kaffekoppen din et nytt …

På utkikk etter et nytt bord? Vi har store bord, små bord, bord til stue, spisestue, nattbord og bord for nesten ethvert behov. Se hele utvalget av bord på ikea.no.

LIATORP Bord, hvit, glass, 93×93 cm – IKEA

VITTSJÖ Laptopbord, hvit, glass, 100×36 cm. Bord med arbeidsflate og oppbevaring til laptop gjør trange steder om til praktiske arbeidsplasser.

LIATORP Bord, hvit, glass, 93×93 cm. Er du romantisk? De delikate formene og detaljene minner om landlige omgivelser. Kombiner med andre møbler i LIATORP-serien for et komplett, vakkert uttrykk.

Sofabord og konsollbord til stua – stort utvalg – IKEA

Sofabord og konsollbord til stua – stort utvalg – IKEA

Et bord til fjernkontrollen, telefonen … og kanskje til en boks du kan ha på ei hylle eller en skuff under bordplata, så rotet ikke tar helt overhånd.

Vi har stuebord og salongbord i ulike modeller, og i forskjellige materialer og farger. Se hele utvalget på IKEA.no.

VITTSJÖ Laptopbord, hvit, glass, 100×36 cm – IKEA

VITTSJÖ Laptopbord, hvit, glass, 100×36 cm. Bord med arbeidsflate og oppbevaring til laptop gjør trange steder om til praktiske arbeidsplasser. Laget av herdet glass og metall.

Sofabord – stort utvalg av stuebord i ulike stiler – IKEA

Sofabord – stort utvalg av stuebord i ulike stiler – IKEA

Finn et sofabord som passer deg og din stil i stua. På ikea.no finner du et stort utvalg salongbord og kaffebord i forskjellige design og størrelser. Se utvalget på ikea.no.

Bordplater og understell til spisebord – IKEA

Bordplater og understell til bord og spisebord – IKEA

Skap ditt helt unike bord ved å selv sette sammen en bordplate og et understell til bord. Se alle bordplater og understell til bord på ikea.no.

FRÖTORP Bord, antrasitt marmormønstret/svart glass, 48 cm

FRÖTORP Bord, antrasitt marmormønstret/svart glass, 48 cm – IKEA

FRÖTORP Bord, antrasitt marmormønstret/svart glass, 48 cm En rund form og forskjellige materialer og overflater gir et dynamisk, men likevel balansert utseende. Bruk FRÖTORP som bord eller sidebord – og kombiner gjerne de forskjellige størrelsene for mer bordplass.

Keywords: ikea glassbord, ikea vittsjø bord, vittsjö ikea bord