Ikea pax

PAX-systemet – IKEA

PAX-systemet – IKEA

Velg mellom mange ferdige PAX-kombinasjoner eller skreddersy din egen ut fra et stort utvalg stammer, dører og innvendig oppbevaring. En PAX-garderobe kan være …

PAX-systemet

PAX garderobe – IKEA

PAX er et fleksibelt garderobesystem med mange smarte løsninger. PAX gir deg den ultimate innsiden som passer dine klær, sko og tilbehør.

PAX er et fleksibelt garderobesystem med mange smarte løsninger. Velg mellom funksjoner og størrelser som passer for deg og hjemmet ditt. Planlegg drømmegarderoben i dag.

PAX Garderobeskap, hvit, 175x58x201 cm – IKEA

PAX innredning gir klærne dine og tilbehøret sin rette plass. Kjøp avdelere, bokser og skuffer som kompletterer din PAX garderobe på IKEA.no.

PAX Garderobeskap, hvit, 175x58x201 cm Gjør det enkelt. Her er en grunnløsning som får deg i gang, og plass til mer innredning hvis du vil oppgradere. 10 års garanti. Les om vilkårene i garantiheftet. Justerbare føtter gjør det mulig å kompensere for eventuelle ujevnheter i gulvet.

PAX Garderobeskapstamme, hvitbeiset eikemønster …

PAX Garderobeskapstamme, hvitbeiset eikemønster, 100x58x236 cm – IKEA

PAX Garderobeskapstamme, hvitbeiset eikemønster, 100x58x236 cm Drømmer du om en vakker garderobe til soverommet? Her er løsningen for deg! Begynn med stammene, og legg deretter til KOMPLEMENT-serien for oppbevaring av klær, sko og tilbehør. Til slutt gir du et personlig preg ved å legge til valgfrie dører.

PAX kombinasjoner med dører – velg uttrykket som … – IKEA

PAX kombinasjoner med dører – velg uttrykket som passer deg – IKEA

IKEA har et stort utvalg av PAX garderober. Velg en av våre kombinasjoner med dører eller lag din egen med vår PAX garderobeplanlegger.

Stort utvalg av PAX kombinasjoner uten dører – IKEA

Stort utvalg av PAX kombinasjoner uten dører – IKEA

Vi har et stort utvalg PAX kombinasjoner uten dører i mange størrelser. Ta en titt på våre PAX kombinasjoner uten dører her.

PAX innredning – IKEA

PAX innredning – IKEA

PAX innredning gir klærne dine og tilbehøret sin rette plass. Kjøp avdelere, bokser og skuffer som kompletterer din PAX garderobe på IKEA.no.

PAX Garderobeskapstamme, hvit, 100x58x236 cm – IKEA

PAX Garderobeskapstamme, hvit, 100x58x236 cm. Drømmer du om en vakker garderobe til soverommet? Her er løsningen for deg! Begynn med stammene, og legg deretter til KOMPLEMENT-serien for oppbevaring av klær, sko og tilbehør. Til slutt gir du et personlig preg ved å legge til valgfrie dører.

Slik designer du den perfekte PAX-garderoben – IKEA

Fem veier til en PAX-garderobe som passer for deg – IKEA

Design ditt ideelle PAX-system ved å velge blant mange ulike stammer, dører og innvendige innredninger. Se hva du må tenke på før du kjøper i nettbutikken eller på varehuset.

Keywords: ikea pax, pax ikea