Ikea sinarp

SINARP Dør, brun, 60×80 cm – IKEA

SINARP Dør, brun, 60×80 cm SINARP fronter tilbyr tidløst design med en moderne vri i mørke tretoner som er fulle av karakter. De elegante kantlistene i eik fremhever frontene og tilfører kjøkkenet fine detaljer og varme. Kanten i tre gir stabilitet og gjør døra slitesterk og holdbar.

SINARP Dør, brun, 60×120 cm – IKEA

SINARP Dør, brun, 60×120 cm SINARP fronter tilbyr tidløst design med en moderne vri i mørke tretoner som er fulle av karakter. De elegante kantlistene i eik fremhever frontene og tilfører kjøkkenet fine detaljer og varme. Kanten i tre gir stabilitet og gjør døra slitesterk og holdbar.

SINARP Skuffefront, brun, 60×40 cm – IKEA

SINARP Skuffefront, brun, 60×40 cm SINARP fronter tilbyr tidløst design med en moderne vri i mørke tretoner som er fulle av karakter. De elegante kantlistene i eik fremhever frontene og tilfører kjøkkenet fine detaljer og varme. Kanten i tre gir stabilitet og gjør døra slitesterk og holdbar.

SINARP Dør, brun, 40×80 cm – IKEA

SINARP Dør, brun, 40×80 cm SINARP fronter tilbyr tidløst design med en moderne vri i mørke tretoner som er fulle av karakter. De elegante kantlistene i eik fremhever frontene og tilfører kjøkkenet fine detaljer og varme. Kanten i tre gir stabilitet og gjør døra slitesterk og holdbar.

Guide til SINARP/HASSLARP kjøkken i mørkt tre – IKEA

Guide til SINARP/HASSLARP kjøkken – moderne håndverk – IKEA

På utkikk etter tidløst og samtidig moderne design? Se hvordan det mørke treverket i SINARP/HASSLARP kan forvandle kjøkkenet. Bli inspirert på IKEA.no

SINARP Dekkside, brun, 62×80 cm – IKEA

SINARP Dekkside, brun, 62×80 cm SINARP fronter tilbyr tidløst design med en moderne vri i mørke tretoner som er fulle av karakter. De elegante kantlistene i eik fremhever frontene og tilfører kjøkkenet fine detaljer og varme. Velg en dekkside med samme overflate som dørene for et ensartet uttrykk.

SINARP Dør, brun, 30×60 cm – IKEA

SINARP Dør, brun, 30×60 cm SINARP fronter tilbyr tidløst design med en moderne vri i mørke tretoner som er fulle av karakter. De elegante kantlistene i eik fremhever frontene og tilfører kjøkkenet fine detaljer og varme. Kanten i tre gir stabilitet og gjør døra slitesterk og holdbar.

SINARP fronter brun – IKEA

SINARP fronter brun – IKEA

SINARP fronter brun

SINARP Lys-/gesimslist, rund, brun, 221 cm – IKEA

SINARP Lys-/gesimslist, rund, brun, 221 cm SINARP fronter tilbyr tidløst design med en moderne vri i mørke tretoner som er fulle av karakter. De elegante kantlistene i eik fremhever frontene og tilfører kjøkkenet fine detaljer og varme. Kan kappes til ønsket lengde.

Keywords: ikea sinarp, sinarp ikea