Ikea topplate

BESTÅ topplater – IKEA

BESTÅ topplater – IKEA

Ei topplate hjelper deg med å skape et helhetlig utseende ved å skjule skjøten mellom to stammer. Overflaten på topplata er laget av naturlig trefinér som gir …

BESTÅ topplater finnes i flere materialer. BESTÅ topplate i glass beskytter mot riper og sprekker samtidig som det gir TV-benken eller skapet en fin finish.

BESTÅ Topplate, eikefiner, 120×42 cm – IKEA

BESTÅ Topplate, eikefiner, 120×42 cm. Ei topplate hjelper deg med å skape et helhetlig utseende ved å skjule skjøten mellom to stammer. Overflaten på topplata er laget av naturlig trefinér som gir oppbevaringen en varm og naturlig følelse.

BESTÅ Topplate, glass svart, 120×40 cm – IKEA

BESTÅ Topplate, glass svart, 120×40 cm Ei topplate i herdet svart glass gjør oppbevaringsløsningen mer helhetlig når den består av flere enheter. Eller gjør at den ser bedre ut og er mer slitesterk i tilfelle du ønsker å legge ting oppå den. Laget av herdet glass som både er slitesterkt og holdbart.

BESTÅ Topplate, glass mørk grå, 180×40 cm – IKEA

BESTÅ Topplate, glass mørk grå, 180×40 cm Et toppanel er en enkel måte å forbedre stilen på som du velger som BESTÅ-oppbevaringskombinasjon. Ei topplate hjelper deg med å skape et helhetlig utseende ved å skjule skjøten mellom to stammer. Laget av herdet glass som både er slitesterkt og holdbart.

BESTÅ Topplate, eikefiner, 180×42 cm – IKEA

BESTÅ Topplate, eikefiner, 180×42 cm. Ei topplate hjelper deg med å skape et helhetlig utseende ved å skjule skjøten mellom to stammer. Overflaten på topplata er laget av naturlig trefinér som gir oppbevaringen en varm og naturlig følelse.

BESTÅ Topplate, betongmønstret, lys grå, 120×42 cm – IKEA

BESTÅ Topplate, betongmønstret, lys grå, 120×42 cm. BESTÅ topplate i lys grå har en lett teksturert, betongmønstret overflate. Det gir oppbevaringen din et moderne, elegant uttrykk, samtidig som den beskytter BESTÅ-skapet.

BESTÅ Topplate for TV , eikefiner, 180×42 cm – IKEA

BESTÅ Topplate for TV , eikefiner, 180×42 cm Overflaten på topplata er laget av naturlig trefinér som gir oppbevaringen en varm og naturlig følelse. Ledningsuttak for enkel ledningshåndtering.

BESTÅ Topplate, glass svart, 180×40 cm – IKEA

BESTÅ Topplate, glass svart, 180×40 cm Ei topplate i herdet svart glass gjør oppbevaringsløsningen mer helhetlig når den består av flere enheter. Eller gjør at den ser bedre ut og er mer slitesterk i tilfelle du ønsker å legge ting oppå den. Laget av herdet glass som både er slitesterkt og holdbart.

BESTÅ Topplate for TV , glass svart, 120×40 cm – IKEA

BESTÅ Topplate for TV , glass svart, 120×40 cm Ei topplate i herdet svart glass gjør oppbevaringsløsningen din mer helhetlig og mer holdbar hvis du vil legge ting oppå den. Denne versjonen har også en åpning bak til for enkel ledningshåndtering. Ledningsuttak for enkel ledningshåndtering.

Keywords: ikea topplate