Kakefat ikea

Kakefat – IKEA

Kakefat – IKEA

Treff på 11 produkter · ARV BRÖLLOP Serveringsfat med lokk, 29 cm · KVITTERA Serveringsfat, 3 etasjer · UPPLAGA Kakefat, 29 cm · GARNERA Fat, 2 etasjer · SNUDDA …

Kakefat

UPPLAGA Kakefat, hvit, 29 cm – IKEA

UPPLAGA Kakefat, hvit – IKEA

Det å tilbringe kvalitetstid med venner og familie er sannsynligvis en av de beste måtene å lade batteriene på etter ei lang arbeidsuke.

UPPLAGA Kakefat, hvit. Den myke, rynkete kanten får denne serien til å skille seg ut. Den er laget av porselen og har et landlig, rustikt design.

Serveringsbrett og serveringsfat – Server med stil – IKEA

Serveringsbrett og serveringsfat – Server med stil – IKEA

Server og presenter matretter, kaker og snacks på serveringsfat, i serveringsbolle, i skål eller på brett. Se hele utvalget av serveringsprodukter på IKEA.no

BAKGLAD Kakefat, 29 cm – IKEA

BAKGLAD Kakefat, 29 cm

Serveringsfat – IKEA

Serveringsfat – IKEA

Serveringsfat

ARV BRÖLLOP Serveringsfat med lokk, klart glass – IKEA

ARV BRÖLLOP Serveringsfat med lokk, klart glass. Med serveringsfatet får du en festlig måte å servere for eksempel bakverk, ost eller kaker.

KVITTERA Serveringsfat, 3 etasjer, klart glass/rustfritt stål

KVITTERA Serveringsfat, 3 etasjer, klart glass/rustfritt stål – IKEA

KVITTERA Serveringsfat, 3 etasjer, klart glass/rustfritt stål Server fingermaten ved hjelp av denne moderne tolkningen av det klassiske serveringsstativet – den luftige og dristige KVITTERA med tre etasjer. Både lurt og praktisk. Både morsom og praktisk.

GARNERA Fat, 2 etasjer, hvit – IKEA

GARNERA Fat, 2 etasjer, hvit Overfylt på bordet? Bruk det GARNERA serveringsfat i to etasjer til å servere fingermat. Tradisjonell – selvfølgelig. Praktisk – absolutt! Etasjefatet er en festlig måte å servere for eksempel bakverk, ost eller frukt.

Dette serveringsfatet setter kaka i fokus – IKEA

Det å tilbringe kvalitetstid med venner og familie er sannsynligvis en av de beste måtene å lade batteriene på etter ei lang arbeidsuke. En hyggelig sammenkomst er ikke komplett uten kake for å feire de fantastiske øyeblikkene som deles med dine nærmeste. ARV BRÖLLOP-fat med lokk er allsidig med raffinert form og overdådig design. Det passer perfekt til middager eller brunsjer, takket være den avrundede formen og den slanke, men robuste konstruksjonen, laget av glass som tåler oppvaskmaskin. Dette serveringsfatet vil garantert gjøre kaka til et midtpunkt, og alle vil bli ekstra dessertsultne, samme hvor sultne de var i utgangspunktet.

Keywords: kakefat ikea, ikea kakefat, kakestativ ikea