Kunstige planter ikea

Kunstige planter og blomster – IKEA

Kunstige planter og blomster – IKEA

Kunstige planter og blomster. De kunstige blomstene og plantene våre lukter ikke som ekte vare, men gjør mye med stemningen hjemme likevel. Dessuten …

Kunstige planter og blomster

Planter og blomster – IKEA

Planter og blomster – IKEA

Miks og match ulike typer kunstige planter og frisk opp hjemme med frodig grønt hele året – også på steder som får minimalt med dagslys. Når de ekte plantene er …

Planter og blomster

FEJKA Kunstig plante, veggmontert, inne/ute grønn/lilla

FEJKA Kunstig plante, veggmontert, inne/ute grønn/lilla – IKEA

Lag en frodig hengende hage med – hold deg fast – kunstige planter. Tenk over det før du fnyser: De kunstige plantene våre er veldig lette å sette sammen …

FEJKA Kunstig plante, veggmontert, inne/ute grønn/lilla. Frisk opp med litt grønt hjemme og dekorer veggene med veggpanelene med planter. Veggpanelene med planter er enkle å sette sammen med et klikk.

SMYCKA Kunstige blomster, rose, rosa – IKEA

SMYCKA Kunstige blomster, rose, rosa. Tenk å alltid ha en frisk blomsterbukett stående uten kostnaden eller vedlikeholdet. Disse blomstene ser så ekte ut at du nesten kan lukte dem.

FEJKA Kunstig potteplante, inne/ute/hengende, 9 cm – IKEA

FEJKA Kunstig potteplante, inne/ute, hengende – IKEA

FEJKA Kunstig potteplante, inne/ute, hengende. FEJKA kunstige planter som ikke krever grønne fingre. Perfekt når du har bedre ting å gjøre enn å vanne planter og feie opp døde blader.

En elegant kunstig plante som er problemfri og pen – IKEA

Stua er sannsynligvis et av de lyseste områdene i hjemmet ditt, så hvorfor ikke tilpasse og dekorere den så den passer til humøret? Den kunstige FEJKA-potteplantens smarte design og troverdige form gir den et realistisk utseende som er perfekt til å dekorere den lyse og luftige stua. I tillegg trenger den verken vanning eller beskjæring. Planten går fint sammen med de andre tingene i rommet, for eksempel SVENSHULT-vegghyller og dekorative planter fra FEJKA-serien, med forskjellige teksturer og bladformer som gjør at alle tror plantene dine er naturlige. Kombiner dem med en KNIXHULT-bordlampe av bambus for å komplettere den varme atmosfæren i rommet.

SMYCKA Kunstige blomster, rose/hvit, 75 cm – IKEA

SMYCKA Kunstige blomster, rose/hvit, 75 cm Tenk å alltid ha en frisk blomsterbukett stående uten kostnaden eller vedlikeholdet. Disse blomstene ser så ekte ut at du nesten kan lukte dem. Utvalget er stort, så du kan skifte om av og til for å fornye litt. Stilken kan kuttes med avbitertang.

Frodig balkong full av grønne planter – IKEA

Er du ute etter ideer til innredning av en liten balkong? La uteplassen blomstre med disse enkle, plassbesparende og bærekraftige tipsene. Bli inspirert her.

SMYCKA Kunstige blomster, Ranunkel/hvit, 52 cm – IKEA

SMYCKA Kunstige blomster, Ranunkel, hvit – IKEA

SMYCKA Kunstige blomster, Ranunkel, hvit. Tenk å alltid ha en frisk blomsterbukett stående uten kostnaden eller vedlikeholdet. Disse blomstene ser så ekte ut at du nesten kan lukte dem.

Keywords: kunstige planter ikea, ikea kunstige planter, fake vines ikea