Laptop bord ikea

Laptopbord – Bord og stativer til PC og nettbrett – IKEA

Laptopbord – Bord og stativer til PC og nettbrett – IKEA

Støtt opp laptopen eller nettbrettet med et stativ eller bord. Se alle støttene våre for nettbrett og PC på ikea.no.

VITTSJÖ Laptopbord, hvit, glass, 100×36 cm – IKEA

Vi har mange forskjellige skrivebord til hjemmebruk. … Gå for et skrivebord med innebygde hyller. … VITTSJÖ Laptopbord, brunsvart/glass, 100×36 cm …

VITTSJÖ Laptopbord, hvit, glass, 100×36 cm. Bord med arbeidsflate og oppbevaring til laptop gjør trange steder om til praktiske arbeidsplasser. Laget av herdet glass og metall.

VITTSJÖ Laptopbord, brunsvart/glass, 100×36 cm – IKEA

VITTSJÖ Laptopbord, brunsvart/glass, 100×36 cm Laget av herdet glass og metall. Slitesterke materialer som gir en åpen og luftig følelse. Hylla er brunsvart på den ene siden og svart på den andre. Velg det du liker best. Selvklebende kabelklemmer holder ledningene på plass og ute av syne.

OBEGRÄNSAD Laptopbord, svart – IKEA

OBEGRÄNSAD Laptopbord, svart Stativet hever den bærbare datamaskinen slik at skjermen er i hodehøyde når du sitter ved skrivebordet – og gir deg en komfortabel arbeidshøyde hvis du vil stå og jobbe. Designet i samarbeid med Swedish House Mafia.

SIGFINN Laptopstøtte, fast høyde, bambusfiner – IKEA

SIGFINN Laptopstøtte, fast høyde, bambusfiner. Stativet hever skjermen til en mer behagelig høyde, noe som reduserer belastningen på nakke og skuldre. Overflaten er laget av bambus, et slitesterkt, fornybart og bærekraftig materiale.

FJÄLLBO Laptopbord, svart, 100×36 cm – IKEA

FJÄLLBO Laptopbord, svart, 100×36 cm. Med dette rustikke skrivebordet i metall og massivt tre, får du en fleksibel og praktisk arbeidsflate som passer på liten plass. Tre er et naturmateriale, og variasjoner i mønster, farge og tekstur gjør hvert møbel unikt.

BJÖRKÅSEN Laptopstøtte, beige – IKEA

BJÖRKÅSEN Laptopstøtte, beige Dette stødige, beige laptopbordet er nyttig når du gjør lekser, jobber eller spiller et instrument med noter. Det er enkelt å justere høyden, vippe bordplata, flytte på det – og til og med legge det sammen for oppbevaring.

Skrivebord for PC – IKEA

Skrivebord for PC – IKEA

Skrivebordene våre har smarte funksjoner som gjør det enkelt å arbeide på dem, som luftventilasjon rundt PC-en og smarte oppbevaringsløsninger.

VITTSJÖ Laptopstøtte, hvit, glass, 35×65 cm – IKEA

VITTSJÖ Laptopstøtte, hvit, glass, 35×65 cm. Laget av herdet glass og metall. Slitesterke materialer som gir en åpen og luftig følelse.

Keywords: laptop bord ikea