Marmor bord ikea

MELLANSEL Bordplate, svart marmormønstret, 50×95 cm

MELLANSEL Bordplate, svart marmormønstret, 50×95 cm – IKEA

Et sofabord med hjul kan enkelt trilles rundt og trenger ikke å ha en fast plass i stuen. På IKEA finner du settbord som passer sammen. En bordplate i herdet …

MELLANSEL Bordplate, svart marmormønstret, 50×95 cm. Det uttrekkbare MELLANSEL-bordet utstråler kvalitet med sine rene former og sitt klassiske design. Hvis du vil utvide bordet, kan du supplere det med 1–2 tilleggsplater i marmormønster eller eik.

MELLANSEL Bordplate, hvit marmormønstret, 50×95 cm

MELLANSEL Bordplate, hvit marmormønstret, 50×95 cm – IKEA

MELLANSEL Bordplate, hvit marmormønstret, 50×95 cm. Det uttrekkbare MELLANSEL-bordet utstråler kvalitet med sine rene former og sitt klassiske design. Hvis du vil utvide bordet, kan du supplere det med 1–2 tilleggsplater i marmormønster eller eik.

FRÖTORP Bord, antrasitt marmormønstret/svart glass, 88 cm

FRÖTORP Bord, antrasitt marmormønstret/svart glass, 88 cm – IKEA

FRÖTORP Bord, antrasitt marmormønstret/svart glass, 88 cm En rund form og forskjellige materialer og overflater gir et dynamisk, men likevel balansert utseende. Bruk FRÖTORP som bord eller sidebord – og kombiner gjerne de forskjellige størrelsene for mer bordplass.

MELLTORP Bord, hvit, 75×75 cm – IKEA

MELLTORP Bord, hvit, 75×75 cm Dette bordet passer til mange mennesker, fra minimalisten til familien som krever styrke og varighet i hverdagen. Sett det på kjøkkenet eller i spisestua. Den enkle designen passer godt sammen med mange ulike stiler. Bordet er svært robust, takket være metallstammen.

Sofabord – stort utvalg av stuebord i ulike stiler – IKEA

Sofabord – stort utvalg av stuebord i ulike stiler – IKEA

Finn et sofabord som passer deg og din stil i stua. På ikea.no finner du et stort utvalg salongbord og kaffebord i forskjellige design og størrelser. Se utvalget på ikea.no.

FRÖTORP Bord, antrasitt marmormønstret/svart glass, 48 cm

FRÖTORP Bord, antrasitt marmormønstret/svart glass, 48 cm – IKEA

FRÖTORP Bord, antrasitt marmormønstret/svart glass, 48 cm En rund form og forskjellige materialer og overflater gir et dynamisk, men likevel balansert utseende. Bruk FRÖTORP som bord eller sidebord – og kombiner gjerne de forskjellige størrelsene for mer bordplass.

MELLANSEL Uttrekkbart bord, eikefiner/hvit … – IKEA

MELLANSEL Uttrekkbart bord, eikefiner/hvit marmormønstret, 220/320×95 cm – IKEA

MELLANSEL Uttrekkbart bord, eikefiner/hvit marmormønstret, 220/320×95 cm Det uttrekkbare MELLANSEL-bordet utstråler kvalitet med sine rene former og sitt klassiske design. Hvis du vil utvide bordet, kan du supplere det med 1–2 tilleggsplater som finnes i flere mønstre og materialer.

MARIEDAMM Bord, svart marmormönstrad, 105 cm – IKEA

MARIEDAMM Bord, svart marmormönstrad, 105 cm Den stadiga metallkonstruktionen med korsade ben ger det här bordet ett modernt uttryck som passar lika bra i köket som i vardagsrummet. Ett praktiskt val för dig som bor på en mindre yta. Den matta ytan har anti-fingerprint och är vattenavvisande.

MARKFROST Bordlampe, marmor svart – IKEA

MARKFROST Bordlampe, marmor svart. Liten og enkel å plassere overalt der du vil ha litt trivsel og stemningslys i hjemmet ditt. Kombiner bordlampa med ei dekorativ lyspære for å skape en koselig stemning.

Keywords: marmor bord ikea