Obs bygg laminat

Laminatgulv | Obsbygg.no

Hos Obs BYGG finner du slitesterkt laminatgulv til oppgraderingen av ditt hjem. Bli kjent med vårt store utvalg av laminatgulv her.

Pergo Laminatgulv Long Plank | Obsbygg.no

Long Plank er et naturlig laminatgulv med 2 m lange bord. Følelsen av trebord fremheves ytterligere med faser langs alle de fire kantene. Dette gulvet leveres med trestrukturen Genuine, en lett polert struktur som følger treverket ned til de fineste detaljer, og en silkematt finish. Kvalitetsnivået originalExcellence er designet til å takle…

Vannbestandig laminatgulv | Obsbygg.no

Med dette gulvet unngår du at vann, skitt og søle trekker ned i gulvet og misfarger det eller får flekker.

Pergo Long Plank 1-stav laminatgulv | Obsbygg.no

Long Plank er laminatgulv med 2 m lange bord. Følelsen av trebord fremheves ytterligere med faser langs alle de fire kantene. Dette gulvet leveres med trestrukturen Genuine, en lett polert struktur som følger treverket ned til de fineste detaljer, og en silkematt finish. Vårt kvalitetsnivå livingExpression egner seg for alle hjemmets rom.

Pergo visby laminatgulv | Obsbygg.no

Dette gulvet er en del av vår Pergo Sensation-kolleksjon med AquaSafe-teknologi, er praktisk talt umulig å skjelne fra ekte tre og er eksepsjonelt vannbestandig. Følelsen av trebord fremheves ytterligere med faser langs alle de fire kantene. Living Expression er et kvalitetsnivå fra Pergo som egner seg for alle hjemmets rom.

Pergo Visby PRO Laminatgulv | Obsbygg.no

Dette laminatgulvet, som er en del av vår Pergo Sensation-kolleksjon med AquaSafe-teknologi, er praktisk talt umulig å skjelne fra ekte tre og er eksepsjonelt vannbestandig. Det har et fint preg takket være Genuine wood – en overflatestruktur som følger treverket ned til minste detalj – samt en ekstra matt finish. Følelsen av treplank fremheves…

Pergo Mandal 1-stav laminatgulv | Obsbygg.no

Perstorp fra Pergo er et naturtro laminatgulv av høy kvalitet som tåler hverdagens utfordringer.

Varm Eik 1-stav Laminatgulv | Obsbygg.no

Laminatgulv (7mm) med klassisk design som har uniclic fugsystem som gjør det enkelt å legge.

Egger Basic Falun Eik 1-stav laminatgulv | Obsbygg.no

Meget slitesterkt, kan med fordel legges i de rom i huset med mye trafikk. Ingen vedlikehold. Enkelt å rengjøre. Leveres i pakker på ca 2.494m2.

Keywords: obs bygg laminat, laminatgulv obs bygg, laminat obs bygg, coop obs bygg laminat, obs bygg laminatgulv