Sjeselong ikea

Sjeselonger i stoff – IKEA

Sjeselonger i stoff – IKEA

Uansett hva du liker å gjøre i sjeselongen din, kan du bruke den som den er eller til å utvide sofaen med. Noen av sjeselongene våre har dessuten avtagbart …

Sjeselonger med tekstiltrekk. Stor utvalg stoffsjeselonger. Sjeselonger i tekstil er både behagelige å sitte i og flotte å se på. Se alle stoffsjeselonger på ikea.no.

Sjeselonger – IKEA

Sjeselonger – IKEA

Sjeselongen kan stå alene eller brukes som en forlengelse av en sofa. Noen av sjeselongene våre har trekk som kan tas av og vaskes i maskin.

Sjeselonger

SÖDERHAMN Sjeselong, Gunnared beige – IKEA

SÖDERHAMN Sjeselong, Gunnared beige 10 års garanti. Les om vilkårene i garantiheftet. I sofaserien SÖDERHAMN sitter du dypt, lavt og mykt, og får ekstra støtte av løse ryggputer. Trekket er enkelt å holde rent, siden det kan tas av og vaskes i maskin.

Sjeselonger i skinn / imitert skinn – IKEA

Sjeselong i skinn – IKEA

Skinnsjeselonger som er stilige og lettstelte. Skinnet i sjeselongene vil bare se bedre ut med årene. Finn din skinnsjeselong på ikea.no.

KIVIK Sjeselong, Hillared antrasitt – IKEA

KIVIK Sjeselong, Hillared antrasitt En sjeselong er perfekt når du vil ta en liten hvil. Les ei god bok, se en film eller spill videospill. KIVIK sjeselong kan brukes frittstående eller i kombinasjon med sofaen din. Sjeselongen kan enten brukes frittstående eller monteres på sofaene.

KIVIK Sjeselong, Lejde grå/svart – IKEA

KIVIK Sjeselong, Lejde grå/svart Kos deg i myke og gode KIVIK sofa. Den er romslig, har lave armlener og viskoelastisk polyeter som føyer seg etter kroppens konturer og innbyr til en lang, god hvil, timevis med prat med venner, eller en kort lur. 10 års garanti. Les om vilkårene i garantiheftet.

PÄRUP 3-seters sofa med sjeselong, Vissle grå – IKEA

PÄRUP 3-seters sofa med sjeselong, Vissle grå Tror du på kjærlighet ved første blikk? Elegant design, rask montering og enkelt vedlikehold med et avtagbart og vaskbart trekk gjør PÄRUP sofa lett å elske. Innbydende for alle du er glad i. 10 års garanti. Les om vilkårene i garantiheftet.

KIVIK Sjeselong, Tibbleby beige/grå – IKEA

KIVIK Sjeselong, Tibbleby beige/grå En sjeselong er perfekt når du vil ta en liten hvil. Les ei god bok, se en film eller spill videospill. KIVIK sjeselong kan brukes frittstående eller i kombinasjon med sofaen din. Sjeselongen kan enten brukes frittstående eller monteres på sofaene.

GRÖNLID Sjeselong, Ljungen lys grønn – IKEA

GRÖNLID Sjeselong, Ljungen lys grønn Sett deg godt til rette og nyt koselige kvelder og late dager med familie og venner. Denne sofaen er ekstra dyp, har myke og flyttbare ryggputer og kan tilpasses etter hjemmet ditt og behovene dine. 10 års garanti. Les om vilkårene i garantiheftet.

Keywords: sjeselong ikea, ikea sjeselong