Smarte nøkkelbånd kan brukes til mange ulike ting

Såkalte nøkkelbånd har en relativt selvforklarende funksjon, i utgangspunktet er det selvfølgelig et bånd som festes til nøkler. Imidlertid kan denne type snor eller bånd også brukes til mange andre ting, særlig i en tid da de aller fleste av oss faktisk ikke har så mange fysiske nøkler igjen. Mange boliger er utstyrt med elektronisk lås, men det kan likevel være smart med nøkkelbånd hjemme.

En enkel men genial konstruksjon

Det er ikke uvanlig å få utdelt nøkkelbånd på arbeidsplassen, og på nett selges ofte nøkkelbånd i antall fra for eksempel 50 eller 100 stk. Samtidig kan det jo også være mulig for privatpersoner å bestille egne nøkkelbånd, for eksempel gjennom en forening eller organisasjon? Det finnes mange ulike design og modeller å velge mellom, men de har som regel noen fellestrekk.

Et nøkkelbånd kan bæres rundt halsen, samtidig som det også finnes noen andre modeller som befinner seg mer i grenseland mot det som kanskje kan ses på som en nøkkelring. Med nøkkelbåndet rundt halsen er båndet selvfølgelig godt synlig, noe som også forklarer hvorfor det også brukes som profileringsmaterial av bedrifter.

Til nøkler, inngangskort og alt du ikke vil miste

I hjemmet kan et nøkkelbånd åpenbart brukes til ulike nøkler, men også til helt andre ting. Det kan for eksempel være smart å ha inngangskort eller lignende i et nøkkelbånd, og noen vil kanskje også ha betalingskort og andre viktige ting i en lomme festet til et bånd?

Å feste mobiltelefonen i et nøkkelbånd kan også være mulig, for eksempel hvis man har et deksel med noen type hempe som båndet kan festes til. Helt til slutt kan det også være helt andre ting som du gjerne vil ha festet til et bånd – kanskje mindre verktøy eller dingser som lett blir borte? Med nøkkelbånd er mulighetene praktisk talt uendelige, og dette enkle tilbehøret kan hjelpe deg med å skape orden.